20 Ekim 2010 Çarşamba

deal with the devil -olmamis la bu. yapamamisim

"karsiliginda..."
"ne istersen, ne istersen !" kadin adamin tamamlanmamis sozlerini bagirarak bitirdi. "lutfen her sey yaparim, ne istersen-
yakinlarda bir yerde patlayan bir silah dizerinin bagini cozdu, telefona daha kisik bir sesle yalvarmaya devam etti "butun param, hayatim, ruhum-
ikinci bir patlama kadinin sozlerini bir kez daha kesti, bu seferkinin yakinligi telefonu elinden dusurmesine sebep oldu. sesin geldigi yonden koridora giren uc adami goren sarisin kollarini bacaklarina sardi ve oturdugu duvar dibine iyice yapisti.
"kucuk surtugumuz burdaymis" dedi adamlardan biri elindeki silahi sallayarak.
kadin gozerini kapadi, bu sefer, hayatinda ilk kez, hic bir kacis yolu yoktu, bunun farkindaydi.  burada olecekti, bu pis herifler onu oldurecekti. panik icinde dev bir tsunami gibi yukseldi, titriyordu. gozlerini simsiki yumdu, bekledi. bekledi, o sagir edici sesi bir kere daha duymayi ve ardindan gelecek yakici aciyi bekledi.
Silah bir kere daha patlayarak irkilmesine ve dudaklarindan istemsiz hickiriklarin dokulmesine sebep oldu. Gozlerini actiginda, aci hissetmiyordu, ve kendi kani yerine grotesk bir manzara onu bekliyordu.
 Baktiklarini algilamasi zamanini aldi. Daha once gordugu uc adamin ikisi yerdeydi, birinin beyninden arta kalanlar kafasindan yere sizmis, parkeleri susluyordu. Midesi kalkti, zorla yutkunarak bogazinda yukselen safrayi ait oldugu yere dondurmeyi denedi. Gozeri ilkinin yaninda yerde yatan ikinci adama cevrildi. Gorunurde bir yarasi olmamasina ragmen bilincsiz gibiydi. Koridorda ucuncu adamdan iz yoktu.

"iyi misin ?" cigligini istese de bastiramazdi, sinirleri frenlerinden bosalali bir omur ve daha fazlasi gecmisti. Panikle arkasina bakmaya calisti. Adam bir pazar sabahinin butun rahatligiyla dikiliyordu, yuzundeki ifade neredeyse neseliydi.

"anlasmayi kabul ediyorum Bayan Shcazwt " elini kadina dogru uzatti.

Hiç yorum yok: